Openingsdans op maat en fitbride

REVIEWS

Mooie woorden van mooie mensen, tijdens fantastische samenwerkingen

 

Practise makes perfect, en het oefenen is helemaal geen straf tijdens de lessen voor je openingsdans op maat. Bruidsparen die je voor waren hebben genoten tijdens het leren van hun mooie dans én op de grote avond. Van de muziek, elkaar en zichzelf.

En wie ook hebben genoten van zichzelf zijn de fitbrides die ik heb mogen begeleiden in hun proces richting de bruiloft. Ik ben enorm dankbaar te hebben mogen werken met deze prachtige vrouwen, die het beste uit zichzelf hebben gehaald.

Benieuwd naar meer? Stuur me een mailtje, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

TINE & JORIS

20 augustus 2022

”Wij hebben bij Lorna danslessen gevolgd voor onze openingsdans, en het was superleuk. Samen met Lorna hebben we een liedje uitgezocht en Lorna heeft een choreografie bedacht die heel goed bij onze wensen paste. Lorna was heel lief en geduldig, en de lessen waren heel gezellig. Dankjewel, Lorna!”

DANIEL & CHANTAL

3 juni 2022

Dank je wel Lorna! Je hebt een stel met 2 linkerbenen en matig ritmegevoel een geweldige openingsdans aangeleerd. Zowel fysiek als digitale dansles, ging echt heel goed. Ze heeft ook onze muziek aan elkaar gemixt waardoor we 5 liedjes van elk 30 seconden hadden als openingsnummer. Super!

REVIEW FITBRIDE

”Lieve Lorna,

Ontzettend bedankt dat je me de weken voor mijn huwelijk zo hebt geholpen met mezelf fitter te voelen! Je hebt me echt heel erg geholpen met mijn doelen te behalen! Ik wilde niet perse afvallen of iets voor de bruiloft maar wilde me vooral fitter voelen en wat strakker worden en eigenlijk ook gewoon beter en gezonder eten.. samen met jou en jouw schema’s is dit helemaal goed gegaan en voelde ik me op de dag zelf echt super fijn! Zonder jouw hulp was dit zeker niet gelukt!
Ik gebruik je schema’s nu af en toe nog voor inspiratie met betrekking tot het eten! Buiten dit allemaal ben je ook gewoon een heel fijn en lief persoon! Complimenten voor jou en nogmaals heel erg bedankt!!”

bruiloft

FRANS & SIMONE

20 augustus 2022

Dit is echt een aanrader! Lorna is fantastisch, super goed in dansen, met choreografie, luistert tussen alle regels door precies naar wat je wilt en stelt je helemaal op je gemak! Wij vonden het super spannend en zagen er best tegenop toen we begonnen. Maar nu, aan het eind van onze lessen hebben we een super toffe dans en vooral samen echt plezier gevonden in het dansen. Onze dans is over 2 nachtjes en we kijken er met vol vertrouwen naar uit (en vooral zin!). Dankjewel lieve Lorna voor jouw begeleiding, je leuke lessen, je creativiteit en vooral jouw betrokkenheid en liefdevolle tips/oppeppers de afgelopen weken. Je bent geweldig. 

bruiloft

MARIUS & SOPHIE

4 juni 2022

”Dankzij Openingsdans op Maat hebben we een spectaculaire eerste dans kunnen neerzetten op onze bruiloft! Lorna had voor ons een mix van tango en rumba gemaakt en heeft ons werkelijk fantastisch begeleid! Haar enthousiasme is aanstekelijk en de sfeer tijdens de danslessen was super gezellig! Wij kunnen Lorna echt aan iedereen aanraden! Hopelijk kunnen er nog veel meer bruidsparen profiteren van haar enthousiasme en expertise!”

bruidspaar

RENS & MARLOT

20 augustus 2021

”Super goede en gezellige begeleiding en na een aantal lessen konden wij – twee waardeloze dansers – een mooie openingsdans opvoeren op onze bruiloft! Heel erg tevreden met Openingsdans op Maat!”

bruidspaar

ARON & KIRSTEN

12 juli 2019

”Openingsdans op maat, wij willen jullie graag nog heel erg bedanken voor de fantastische openingsdans! Het ging helemaal zoals verwacht en de reacties waren super leuk! Vooral toen we de lift lieten zien gingen de gasten uit hun dak!”

bruiloft

MICHAEL & KELLY

15 december 2018

”Lorna is absolutely incredible! Her patience and kindness she showed us with our two left feet was amazing. She is classy, brilliant and professional and she made our special day that much more special. Sooo lucky to have had her for our opening dance. Even my husband, who was so nervous, enjoyed every second of learning our dance and says it was the most memorable part of the wedding. Thank you Lorna!”

”Dance is the hidden language of the soul”

bruidspaar

MARCEL & MARIEKE

30 september 2018

”We hebben met heel veel plezier geoefend en les gehad bij Openingsdans op maat Het enthousiasme van onze docent werkte aanstekelijk en naast haar betrokkenheid en scherpe oog kon ze zo nodig heel gemakkelijk alternatieve danspassen bedenken of tips geven om lastige passen onder de knie te krijgen. Ook was er alle ruimte voor eigen inbreng. We vonden het eigenlijk jammer toen de danslessen voorbij waren! Als jullie ook de gasten willen verrassen met een mooie openingsdans op basis van jullie eigen wensen en muziek, dan zijn bij Openingsdans op maat in goede handen!”

bruiloft
bruiloft

JOOST & DENNIS

17 juni 2017

”Bedankt voor de GEWELDIGE choreografie! We hebben zoveel leuke reacties gehad… Niemand had dit van ons verwacht! We hebben echt veel lol gehad tijdens alle danslessen en Lorna is echt een topper! De dansvloer stond na de openingsdans direct vol en de mensen hebben de hele avond gedanst! Wil je een leuke, bijzondere openingsdans, dan moet je zeker bij Openingsdans Op Maat zijn! We hebben de avond van ons leven gehad!!!”

dansen bruidspaar

SAM & LIZZY

24 mei 2017

”We raden Openingsdans Op Maat 100% aan! We hebben binnen 4 lessen een fantastische openingsdans geleerd, het publiek reageerde uitbundig op de bruiloft. De lessen waren heel plezierig en ook zeer flexibel qua lestijden. Al met al een topervaring! Hartelijk dank Openingsdans Op Maat!”

dansen bruidspaar

FERDI & NAOMI

22 april 2017

”Onze bruiloft was een geweldige dag! De openingsdans is heel goed gegaan. (op een paar kleine foutjes na, maar die heeft niemand gezien) We hebben van alle gasten complimenten ontvangen, ze vonden het allemaal super leuk. De lessen waren gezellig en de locatie goed bereikbaar. Bedankt!”

bruiloft

VINCENT & MAARTJE

10 augustus 2019

”Openingsdans op maat was precies wat wij (met nul danservaring) zochten! In een aantal leuke privélessen kregen we een choreografie aangeleerd die helemaal aansloot bij onze wensen, en de aftrap bleek een knalfeest. Een muziekmix wordt gemaakt en de dans wordt bij de lessen gefilmd, heel handig om thuis verder mee te oefenen. Veel complimenten van onze gasten, onder andere dat ze niet hadden gedacht dat wij dit in ons hadden. Wij ook niet, dus Openingsdans Op Maat bedankt.”

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Neem contact op via onderstaande knop zodat we mooie plannen kunnen maken samen.