Home » Reviews

Tom ♥ Marijke

24 Augustus 2019 

Voor onze openingsdans hebben we de hulp van Openingsdans op Maat ingeschakeld. Ze hebben voor ons een dans bedacht die helemaal paste bij onze wensen. Tijdens het oefenen kregen we goede begeleiding en waren we helemaal op onze gemak, we hebben veel gelachen. Onze openingsdans was een groot succes met als hoogtepunt een gave lift!! Echt een aanrader!!


Vincent ♥ Maartje

10 Augustus 2019 

Openingsdans Op Maat was precies wat wij (met nul danservaring) zochten!  In een aantal leuke privélessen kregen we een choreografie aangeleerd die helemaal aansloot bij onze wensen en de aftrap bleek van een knalfeest. Een muziekmix wordt gemaakt en de dans wordt bij de lessen gefilmd, heel handig om thuis verder mee te oefenen. Veel complimenten van onze gasten, onder andere dat ze niet hadden gedacht dat wij dit in ons hadden. Wij ook niet, dus Openingsdans Op Maat bedankt :-D.


Aron ♥ Kirsten

12 juli 2019

Openingsdans op Maat, wij willen we jullie graag nog heel erg bedanken voor de fantastische openingsdans!  Het ging helemaal zoals verwacht en de reacties waren super leuk! Vooral toen we de lift lieten zien gingen de gasten uit hun dak! 

 


 Michael ♥ Kelly

15 december 2018

Lorna is absolutely incredible! Her patience and kindness she showed us with our two left feet was amazing. She is classy, brilliant and professional and she made our special day that much more special! Sooo lucky to have had her for our opening dance. Even my husband, who was so nervous, enjoyed every second of learning our dance and says it was the most memorable part of the wedding. Thank you Lorna ❤️🙏🏼


Marcel ♥ Marieke

30 September 2018 

We hebben met heel veel plezier geoefend en les gehad bij Openingsdans op Maat! Het enthousiasme van onze docent werkte aanstekelijk en naast haar betrokkenheid en scherpe oog kon ze zo nodig heel gemakkelijk alternatieve danspassen bedenken of tips geven om lastige passen onder de knie te krijgen.

Ook was er alle ruimte voor eigen inbreng. We vonden het eigenlijk jammer toen de danslessen voorbij waren! Als jullie ook de gasten willen verrassen met een mooie openingsdans op basis van jullie eigen wensen en muziek, dan zijn jullie bij Openingsdans op Maat in goede handen!


Joost ♥ Dennis

17 Juni 2017

Bedankt voor de GEWELDIGE choreografie! We hebben zoveel leuke reacties gehad... Niemand had dit van ons verwacht! We hebben echt veel lol gehad tijdens alle danslessen en Lorna is echt een topper!❤️ De dansvloer stond na de openingsdans direct vol en de mensen hebben de hele avond gedanst! Wil je een leuke, bijzondere openingsdans, dan moet je zeker bij Openingsdans op Maat zijn! We hebben de avond van ons leven gehad!!!


 Sam ♥ Lizzy

24 mei 2017

We raden Openingsdans op Maat 100% aan. We hebben binnen 4 lessen een fantastische openingsdans geleerd, het publiek reageerde uitbundig. De lessen waren heel plezierig en ook zeer flexibel qua lestijden. Al met al een top ervaring! Hartelijk dank Openingsdans!


 Ferdi ♥ Naomi

22 april 2017 

Onze bruiloft was een geweldige dag! De openingsdans is heel goed gegaan (op een paar kleine foutjes na, maar die heeft niemand gezien ) We hebben van alle gasten complimenten ontvangen, ze vonden het allemaal súper leuk. De lessen waren gezellig en de locatie goed bereikbaar, bedankt!