Recensies bruidsparen

Hieronder vinden jullie een aantal recensies van onze bruidsparen.

Recensies op Toptrouwen


Danslessen

Recensies op The Perfect Wedding

http://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/9478/openingsdans-op-maat?variation=1

Recensies op Facebook

https://www.facebook.com/Openingsdansopmaatcom/reviews

Overige recensies

 • Paul en Wieke:
  Het feest was ontzettend geslaagd, met een belangrijke rol voor de openingsdans…..iedereen op de dansvloer, tot het einde toe!
 • Boi en Nina:
  We waren een beetje laat met aanmelden, maar dit was voor Openingsdans op maat en onze dansdocente geen enkel probleem. We konden snel beginnen met onze lessen en samen met onze dansdocente bouwden we een geslaagde dans op. Na een paar danslessen konden we prima uit de ‘voeten’. Een aanrader!
 • Wouter en Metha:
  De openingsdans was een klapper! Iedereen vond de dans bij ons passen. Dus helemaal top …En los daarvan hebben we ontzettend genoten van de danslessen.
 • Bas en Leonie:
  Openingsdans op maat is flexibel en helemaal niet duur!
 • Mark en Lydia:
  Wij waren druk bezig met alles regelen voor de bruiloft en dan ook nog een openingsdans bedenken en instuderen. Wij zaten op een dood spoor en wat een geluk hebben we gehad dat we Openingsdans op maat vonden op internet. Met onze drukke agenda leek het onmogelijk om nog een gaatje te vinden, maar door de flexibele houding van Openingsdans op maat bleek dat geen probleem. Wat onmogelijk leek, was uiteindelijk met een lange avond oefenen  geregeld…een leuk nummer, originele “moves” en een dans waarmee we de show gestolen hebben op ons huwelijk. Openingsdans op maat, heel erg bedankt voor je enthousiasme en geduld met dit niet super muzikale bruidspaar.

Mark & Lydia

 • Linda en Anthony:
  Via de zoekterm ‘een passende openingsdans bruiloft’ ben ik bij Openingsdans op Maat terecht gekomen. Ik gaf meteen aan dat het voor mijn man een heel ‘ding’ was en het dus geen ingewikkelde of professionele choreografie moest zijn, maar de dans vooral ‘ons’ moest uitstralen. Openingsdans op maat wist daar perfect op in te spelen en luisterde vooral goed naar onze wensen en waar wij ons fijn bij voelde. Na de eerste les hadden we al de halve dans, dus we hadden aan een aantal danslessen genoeg. Openingsdans op maat, nogmaals bedankt voor de danslessen en jullie enthousiasme. Zonder jullie hadden wij onze vrienden en familieleden niet zo kunnen verrassen met een leuke en vooral originele dans.
 • Paulo en Franziska:
  Enorm gezellige en ontspannen danslessen. Een echte aanrader!
 • Tim en Anita:
  Wij wilden graag een bijzondere openingsdans. Wij kwamen terecht bij Openingsdans op maat. Zij begrepen direct wat wij wilden en bedachten een mooie openingsdans op onze muziek. In slechts zes lessen leerde wij, een stel met vrijwel geen danservaring, de dans goed uit te voeren. Ze luisteren goed naar wat je kan en wil, hebben leuke ideeën en leerden ons met veel geduld alle dansmoves, net zolang tot we zeker waren dat het zou lukken op onze bruiloft. Wij raden danslessen bij Openingsdans op maat iedereen aan!