Over openingsdans op maat

Openingsdans op Maat is een dansschool gespecialiseerd in het maken van jullie openingsdans. Wij hebben jarenlange ervaring als danser, choreograaf en dansdocent. Door onze kennis en ervaring op dans- en choreografisch gebied zijn wij in staat om voor jullie een op maat gemaakte openingsdans te maken.

Wij staan voor een unieke openingsdans die bij jullie past en tijdens de danslessen gaan wij uit van onze kernwaarden persoonlijke aandacht, kwaliteit, flexibiliteit en gezelligheid.

Kwaliteit

Kwaliteit in de manier van lesgeven maar ook in het ontwikkelen van de choreografie en het verbeteren van de uitvoering. Onze kwaliteit in de danslessen wordt gewaarborgd door de jarenlange ervaring en certificering van Openingsdans op maat.

Flexibiliteit

Wij zijn flexibel in:

  • lestijden en dagen
  • het aantal lessen
  • danslocatie

Dit houdt in dat wij zowel overdag als ’s avonds, 7 dagen per week lesgeven. Het aantal lessen wordt bepaald op basis van jullie ervaring, wensen en budget. Door onze vele danslocaties zit er altijd eentje bij jullie in de buurt.

Gezelligheid

In de aanloop naar jullie bruiloft, zorgen wij ervoor dat het aanleren van de openingsdans een stukje ontspanning voor jullie is. Even samen lachen en ontspannen tussen alle bedrijvigheid door is voor ons belangrijk!

Wilt u zich aanmelden? Neem contact met ons op.

Openingsdans op maat is onderdeel van Lorna van Dijk. Vestigingsadres ‘s-Hertogenbosch, Kvk nmr: 53310756