Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

OVER MIJ

SAMEN

AAN DE SLAG

”Have confidence in your passion as a tool of strength”

MET MIJN LIEFDE VOOR DANSEN GA IK JULLIE EEN SPETTERENDE OPENINGSDANS LEREN

Ik begin 10 jaar geleden. Mijn zus Jill en ik, werden gevraagd om een openingsdans te maken voor onze oom. Appeltje eitje, want beiden dansten we eerder dan we konden lopen. We dansten internationale prof wedstrijden, van Miami tot Moskou, en hebben diverse Nederlandse danstitels op onze naam.

We draaien onze hand niet om voor het les geven van BN’ers en influencers. Jeroen Krabbé, Paul de Leeuw, John Williams en Kelly van KellyCaresse.  Met Danny Froger dansen in Strictly Come Dancing van AVRO Tros, een theater tour met orkest philharmonie zuid Nederland en een grote rol in het theater spektakel van Louis van Amstel (bekend van Dancing with the stars USA en meervoudig Wereldkampioen)

Na jarenlang op internationaal niveau hebben gedanst stortten wij ons sinds 2011 vol liefde en passie op het maken van openingsdansen voor bruidsparen, nadat een familielid ging trouwen en een gepassioneerde tango wilden leren dansen op de bruiloft.

‘Alle docenten zijn breed geschoold en hebben jarenlange dans- en lesgeef ervaring om ervoor te zorgen dat jullie openingsdans aan alle wensen voldoet en zodat er nog lang nagepraat wordt over jullie mooiste moves”

Naast mijn liefde voor dansen, vind ik het heerlijk om met enthousiaste en gedreven mensen te werken. Daar krijg ik energie van. Ik word blij van andere mensen helpen en kijk er naar uit om jou ook te helpen een echte fitbride te worden en/of om jou een prachtige openingsdans te leren. Via onderstaande knop lees je hoe ik te werk ga.

openingsdans op maat

THIS IS US

SAMEN AAN DE SLAG

Ik ben enorm open, betrokken en enthousiast in mijn werk. Klanten krijgen energie van mij en voelen mijn passie voor mijn werk. Ze voelen zich gehoord, gezien en begrepen. Mensen voelen zich thuis bij mij en ik merk dat mensen mij echt gaan zien als een vriendin na een tijdje met ze te werken.

Ik neem de tijd voor iedereen, ik ben empatisch en laat iedereen zichzelf zijn. Ik veroordeel niemand maar laat ze juist hun eigen kwaliteiten zien.

Wil je meer weten over mijn werkwijze, over mij als persoon of mijn diensten? Neem dan contact met me op. Het lijkt mij fantastisch je te helpen de beste versie van jezelf te zijn op de bruiloft, en/of je een knallende openingsdans te leren. 

TESTIMONIAL

”Voor onze openingsdans hebben we de hulp van Openingsdans op Maat ingeschakeld. Ze hebben voor ons een dans bedacht die helemaal paste bij onze wensen. Tijdens het oefenen kregen we goede begeleiding en waren we helemaal op onze gemak, we hebben veel gelachen. Onze openingsdans was een groot succes met als hoogtepunt een gave lift!! Echt een aanrader!!

Tom & Marijke