Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

Openingsdans muziek kiezen

Welke openingsdans muziek moet je kiezen?

Als jullie een kick ass openingsdans willen neerzetten op dé grote dag, is knallende muziek onmisbaar. Muziek wat bij jullie past, bij de gasten en bij de hele avond. Alles is mogelijk. Genieten en je laten meevoeren door heerlijke deuntjes. Waar jullie met z’n tweetjes de show van jullie leven op neerzetten. Klinkt dit als een te grote druk? Dat snap ik… daarom geef ik je hier alvast wat tips om de zoektocht naar goede openingsdans muziek makkelijker te maken. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Openingsdans muziek per stijl

Als jullie al bezig zijn met het bedenken van een mooie choreografie en dans, weten jullie misschien al wat voor stijl de dans wordt. Dat helpt natuurlijk enorm bij het kiezen van geschikte openingsdans muziek. Check dus eerst welke stijl het beste bij jullie past – wat jullie het leukste vinden, en ga dan op zoek naar een lijstje zangers of albums binnen deze muziek. Dat kun je doen door te zoeken via:

Ga op je gevoel af

Als je nog helemaal geen idee hebt welke kant je op moet qua openingsdans muziek, kun je ook gewoon eerst wat muziek opzetten en samen luisteren. Welke muziek spreekt jullie het meeste aan? Waar voel je je lekker bij en ga je automatisch al een beetje bij dansen? Een goede openingsdans gaat over meer dan goede techniek tijdens dansen en opvallende danspasjes. De muziek maakt de show. En hoe leuker jullie het hebben en hoe beter jullie je erbij voelen, hoe meer de gasten dat gaan zien. Gebruik je gevoel tijdens het kiezen van jullie openingsdans muziek.

Jullie openingsdans op maat

Jullie openingsdans draait om jullie, niet om de gasten. Je wilt mensen vermaken en de avond spetterend openen. Maar als jullie er zelf niet van genieten, gaat dit moment en de avond aan je voorbij. Neem daarom de tijd de dans voor te bereiden, mooie muziek te kiezen en de pasjes samen te oefenen. Wil je een goede start maken? Kijk dan of onderstaand lijstje bij jullie past. Misschien staat er wel iets tussen wat jullie aanspreekt.

Heb je nog meer hulp nodig bij het kiezen van jullie openingsdans muziek? Of willen jullie een choreografie op maat? Neem eens een kijkje bij mijn pakketten, dan kunnen we samen iets moois in elkaar zetten!