Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

Bruiloft trends

Wat zijn bruiloft trends?

Ben jij nu je bruiloft, de mooiste dag van je leven aan het voorbereiden? Een dag om enorm naar uit te kijken. Waarschijnlijk heb je al mooie plannen en een beeld van hoe de trouwdag er uit moet komen te zien. Maar soms is het fijn wat extra inspiratie te krijgen. Bruiloft trends zijn er voldoende! Ik deel ze hier graag met je. 

De bruiloft trends van dit jaar

Vorig jaren zagen we al dat de ‘standaard’ bruiloften allang niet meer van deze tijd zijn. Out of the box mag, lekker opvallend en creatief. Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop. Ze worden nog persoonlijker, zodat de bruiloft ook echt tot in de punten aansluit bij de bruid en bruidegom. Maar er wordt bijvoorbeeld ook kritischer gekeken naar trouwlocaties en aankleding. Denk maar aan thema bruiloften. En als je het groots wilt aanpakken kan het zelfs zo zijn dat je het niet wilt beperken tot 1 dag. Dit jaar zullen we steeds meer bruiloften tegenkomen die er bijvoorbeeld een lang weekend van maken. Vandaar ook de vraag naar unieke trouwlocaties. 

Trouwlocaties

Niet álle bruidsparen van dit jaar willen groots en opvallend. Minimalistisch trouwen is ook een mooie trend die zich aan het ontwikkelen is. Relaxt, ontspannen en duurzaam. Denk maar aan een buiten bruiloft met veel natuurlijke elementen. Zo kun je zelf decoratie (laten) maken van natuurlijke materialen. Soms voldoet een minimalistische locatie dan ook gewoon prima aan de eisen. Maar de trend van een meerdaagse bruiloft heeft wél een grote locatie nodig. Eentje waar je bijvoorbeeld ook kunt overnachten, en die voldoende plek biedt voor je gasten die meerdere dagen blijven. 

En wat dacht je van unieke locaties zoals met glazen muren of een kasteel of mooie locatie ergens aan het strand? De bruiloft trend van unieke locaties is er dan ook eentje om te volgen, als je zelf nog geen duidelijk beeld hebt waar jullie gaan trouwen. Let wel op; een unieke trouwlocatie heeft natuurlijk ook een hoger prijskaartje.

Thema bruiloften

Thema’s, wie houdt er niet van? Ze zijn niet alleen leuk voor kinderfeestjes en slaapkamers, ook bruiloften kunnen er extra speciaal door worden. Een winter wonderland bruiloft, want niet alleen juni en juli zijn perfecte trouwperiodes!

Of een thema op kleur. Zo kun je bijvoorbeeld helemaal weg zijn van de kleur paars, en daar álle decoratie, aankleding en kleding voor gasten op inrichten. En die van jezelf uiteraard, mocht je na de receptie een knallende paarse of lila jurk voor het dansen aan willen doen. En dit kan natuurlijk met alle kleuren. Bedenk maar hoe mooi alle foto’s worden als je een kleur thema kiest. 

En hoewel er nog véél meer zijn binnen deze bruiloft trend, wil ik ook nog even het Boho thema noemen. Oftewel bohemian chic. Een heerlijke ‘hippie’ vibe op je bruiloft. Gigantische relax kussens op de grond voor iedereen wil chillen tussen het dansen door, of hele grote tenten met een knusse sfeer. Vul het aan met gezellige lichtjes en bloemen en je bent er zo goed als. Het bohemian thema zorgt in ieder geval voor intieme sfeer op je trouwdag.

Bruiloft op maat

En dan de bruiloft trend ‘alles op maat’. Want je geeft waarschijnlijk al veel geld uit aan deze fantastische dag, dan mag het er ook geweldig uit zien. Maximaal genieten. Op maat gemaakte decoratie bijvoorbeeld, muziek dat helemaal bij jullie past en niet te vergeten; een openingsdans helemaal op maat gemaakt. Als danscoach help ik bruidsparen dé openingsdans neer te zetten waar ze hun leven lang vol plezier aan terugdenken.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie naast bruiloft trends ook opzoek naar een passende openingsdans? Ik help jullie graag een dans neer te zetten die de avond knallend opent!