Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

OPENINGSDANS OP MAAT

IK WIL DE

TARIEVEN

BEKIJKEN

Door onze jarenlange ervaring en werkwijze leren wij jullie binnen een aantal privé danslessen de openingsdans die bij jullie past. Naar jullie wensen & mogelijkheden. Op muziek waar jullie van houden!

Op naar een knallende feestavond met een openingsdans waarin jullie helemaal tot jullie recht komen.

EEN SPETTERENDE OPENINGSDANS

Een feest waarbij de dansvloer de hele avond vol staat. Dat is vaak één van de redenen waarom bruidsparen een openingsdans doen op de bruiloft. Daarnaast is het natuurlijk gewoon super leuk om samen iets nieuws te leren én iets spetterends & persoonlijks neer te zetten op jullie bijzondere dag! 

Door mijn jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in het maken van openingsdansen, voor ervaren én onervaren dansers! Wat bied ik nog meer: 

openingsdans
openingsdans

SAMEN DE AVOND OPENEN

Na een auto ongeluk in 2007 heb ik drie jaar moeten revalideren om weer fit en energiek te worden. Daarna kon ik in 2010 en 2011 mijn dansopleiding volgen en gelijktijdig starten met dansles geven. Toen mijn oom ging trouwen heb ik hen mogen helpen met een gepassioneerde tango / flamenco dans en daarna is het met Openingsdans via via heel snel gaan lopen. Al jaren help ik bruidsparen een fantastisch gevoel ervaren tijdens een openingsdans die perfect bij ze past. Trots zijn op jullie als stel en de dans waarmee jullie samen de avond openen.

Gaan we aan de slag? Dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Welke het beste bij jullie past hangt af van een aantal factoren. Zoals de lengte van de dans en de dansstijl. Een openingsdans die bestaat uit een combinatie van muzieknummers en dansstijlen is lastiger te leren dan een dans op een enkel nummer.

Alle pakketten zijn inclusief:

 • Intake
 • Video opname van jullie choreograaf
 • Professionele muziekmix
 • Oefenen met grote rok
 • Flexibele uren: 1, 1,5 of 2 uur dansles mogelijk

OPENINGSDANS PAKKETTEN

Alle getoonde prijzen zijn incl. btw

 • Openingsdans | Pakket goud – 10 uur

  Een super spetterende openingsdans. Je leert een volledige choreografie met dips en lifts. Met verschillende stijlen en muziek zoals bij pakket Zilver. Deze optie is ook geschikt als je meer dan 6 muzieknummers wilt. Het is namelijk niet haalbaar om meer dan 6 nummers te leren in minder dan 10 lessen, en ook nog te zorgen dat het er tof uitziet!
  1.250
 • Openingsdans | Pakket zilver – 8 uur

  Een spetterende openingsdans. Je leert een volledige choreografie met dips en lifts. Of dat nou een dans met verschillende stijlen en muziek is, een traditionele ballroom- of latin dans, een romantische choreografie of hip hop dans is. De gasten zullen denken dat jullie al jaren dansles volgen.
  1.000
 • Combi FitBride & Openingsdans – 4 uur

  Een simpele maar mooie openingsdans leren én drie maanden aan je gezondheid werken richting de bruiloft? Dan is dit pakket perfect voor jullie. In 4 uur tijd krijgen jullie een persoonlijke openingsdans aangeleerd en met het FitBride Powerplan op een gezonde, relaxte manier afvallen zodat je vol energie voor het altaar staat. Je kunt op elk moment starten! ( Willen jullie samen aan jullie gezondheid werken? Voor een kleine meerprijs volgen jullie beiden het powerplan! )
  825
 • Openingsdans | Pakket brons – 6 uur

  Een originele dans zonder stress. Je leert een volledige, goed te leren, choreografie met mooie en originele moves en dips, op muziek naar keuze. Ga je op korte termijn trouwen? Dan is dit pakket perfect!
  750
decoratie

LOSSE LESSEN

Alle getoonde prijzen zijn incl. btw

 • 2 uur durende dansworkshop

  Tijdens deze dansles van 2 uur leren jullie een choreo naar wens op jullie muziek(mix). Er zijn eindeloze mogelijkheden voor een passende dansworkshop op maat! Neem contact op voor i.v.m. eventuele reiskosten/reistijd, of voor grote groepen. Investering: 220 euro. Starttarief geldt voor 10 pers. Meerprijs daarna 10 euro p.p.
  250
 • 1 losse muziekmix

  Hebben jullie behoefte aan een professionele muziekmix? Dat kan! Bestel hier jullie persoonlijke & professionele muziekmix, met onbeperkt aantal nummers in een mp3 bestand.
  60
 • Losse dansles van een uur

  Kies deze optie als jullie graag 1 losse dansles willen boeken op 1 muzieknummer. Je leert simpele en leuke moves voor een eenvoudige openingsdans. De les wordt ingepland na betaling. Bij het afrekenen van de les kun je jouw gewenste locatie kiezen.
  148
 • Cadeaubon

  Geef een openingsdansles cadeau of koop een dansles vooruit. Kijk op welke locatie de les plaatsvindt. Je betaalt de prijs voor een losse les, wanneer er een pakket wordt afgenomen, wordt de korting van de uurprijs van het gekozen pakket verrekend met deze cadeaubon.  
  100

TESTIMONIALS

”De choreografie paste perfect bij onze wensen en bleek de aftrap van een knalfeest. Veel complimenten van onze gasten, onder andere dat ze niet hadden gedacht dat wij dit in ons hadden. En wij ook niet, dus bedankt Openingsdans op Maat!”

Maartje & Vincent

”De openingsdans was heerlijk om te doen, op de bruiloft en tijdens de lessen!! Het was spannend maar na de eerste paar noten van de muziek konden we er enorm van genieten! Onze gasten vonden het geweldig! ”

– Michael & Kelly