Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

GRATIS VOEDINGSDAGBOEK

Op naar een leefstijl met gezonde eetpatronen! Download je voedingsdagboek en ga vanaf nu écht genieten van lekker eten

Download je gratis voedingsdagboek door je hieronder in te schrijven. Ik vind het natuurlijk heel tof dat je bewust met je voeding wilt omgaan en help jou daar graag bij. Dit dagboek helpt je namelijk ook meer inzicht te krijgen in je leefstijl en patronen.

voedingsdagboek

WEG MET JE FRUSTRATIES DOOR DIT VOEDINGSDAGBOEK

Je niet meer schuldig voelen als je iets lekkers eet, je afvragen hoeveel glazen water je gedronken hebt en jezelf de volgende dag uithongeren om de kilo’s van de afgelopen dagen te compenseren. Eten is fantastisch! Zonde dus als je er niet van geniet. Ik ga jou helpen meer inzicht te krijgen in je eetpatroon, zodat je precies weet wat je eet en drinkt op een dag. 

OVER MIJ

Jaren geleden zat ik niet lekker in mijn vel en ging ik de strijd aan met eten. Ik was het zat en ben van lifestyle veranderd. Ik kon vanaf dat moment genieten van eten zonder me schuldig te voelen. 

Veel mensen denken dat het afzien is er uit te kunnen zien zoals ze écht willen. Maar met meer inzicht in je huidige eetpatronen en begrijpen hoe jouw leefstijl er nu uitziet, zorg je er zelf voor dat het makkelijker wordt blijvende veranderingen door te zetten.

Ik neem de tijd voor iedereen, ik ben empatisch en laat iedereen zichzelf zijn. Ik veroordeel niemand maar laat ze juist hun eigen kwaliteiten zien. Ik hoop dat jij door middel van het voedingsdagboek naast het inzicht in je leefstijl, ook meer vertrouwen in jezelf en je kwaliteiten gaat krijgen. 

”Nothing changes if nothing changes”. Zorg dat dit jaar niet hetzelfde wordt als vorig jaar, omdat je denkt dat het later ook wel kan. Je hoeft niet meteen naar het eindresultaat, de eerste stap zetten is nu voldoende.