Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

Lekker in je vel zitten op je trouwdag

Jij wilt lekker in je vel zitten op je trouwdag

En dat is logisch! De mooiste dag van je leven. Iets waar je gigantisch naar uitkijkt, een groot budget voor neer moet leggen en een dag waar jij constant in de spotlights staat. Dan wil je je ook super comfortabel voelen. Tijdens de voorbereidingen maar vooral op de grote dag. En daar komt meer bij kijken dan je denkt. Want te veel stress betekent vaak ook last van lichamelijke klachten, misschien wel meer eten en daarom je jurk niet meer passen, hoofdpijn en daardoor van alles vergeten, en ga zo maar door. Allemaal dingen waar je geen last van wilt hebben op je trouwdag. Zorg dus goed voor jezelf. Daar help ik je hier alvast een beetje mee.

Lekker in je vel op je trouwdag door gezond te leven

Een healthy lifestyle is sowieso goed voor je gezondheid, maar ook een belangrijk onderdeel voor je bruiloft. Niet iets waar bruiden meteen aan denken omdat een crashdieet bijvoorbeeld voor de hand liggend is. Snel afvallen zodat je in je mooie jurk past. Een gezonde lifestyle werkt goed om op lange termijn je streefgewicht te halen en te behouden. Maar ook zodat je op de trouwdag zelf kunt genieten van heerlijk eten. Je hebt er dan naar toe gewerkt zodat het niet uitmaakt als je ook geniet van taart en een lekker drankje. Een crashdieet zorgt voor het tegenovergestelde, en je zorgt daarbij niet goed voor jezelf. Kijk dus hoe je gezond kunt leven richting de bruiloft. Je trouwjurk past dan perfect, je voelt je gezond op de trouwdag zelf en je zit over het algemeen heel lekker in je vel. Denk niet alleen aan de korte termijn dus. En daarnaast valt er onder een healthy lifestyle niet alleen gezond eten. Beweging gaat jou ook helpen lekker in je vel te zitten. Probeer dus voldoende te bewegen op je dag zodat het heerlijke stofje endorfine vrijkomt en je op een natuurlijke manier van je stress afkomt!

Voorbereiding

Je mentale gezondheid is ook belangrijk om lekker in je vel te zitten. En daar zorg je voor door een goede voorbereiding. Iets waar je op tijd mee begint zodat je geen last minute stress krijgt en je op de dag niet hoeft te balen omdat je van alles vergeten bent. Maak een lijstje van alles wat er moet gebeuren en check hoeveel tijd je nog tot de trouwdag hebt. En dan echt álles wat je moet regelen. O.a.;

Vergeet niet te genieten

En misschien wel het allerbelangrijkste; vergeet niet te genieten. Niet alleen van de dag maar vooral ook van alle voorbereidingen. Dat gaat er voor zorgen dat jij lekker in je vel zit op de trouwdag. Een gestresste bruid is voor niemand leuk. Zorgen voor je body én mind, en schakel af en toe wat hulp in van mensen om je heen. En als het allemaal toch wel te veel wordt neem dan voldoende tijd voor jezelf. Wat me-time tussendoor met meditatie en ademwerk. Ademhalingsoefeningen kunnen ervoor zorgen dat je weer helder kunt nadenken en je weer in je kracht staat. 

Kun jij wel wat hulp gebruiken om lekker in je vel te zitten? Zeker als je trouwdag er aan komt wil je je comfortabel voelen. Dan kun je ook genieten van de voorbereidingen en ben je de beste versie van jezelf op de mooiste dag van je leven. Ik help jou graag.

GRATIS VOEDINGSDAGBOEK

Ben jij het niet lekker in je vel zitten helemaal zat? Wil de fitbride in jou naar buiten? Schrijf je dan in voor dit gratis voedingsdagboek, zodat je vanaf nu precies weet wat, hoeveel en wanneer je eet en drinkt. Meer inzicht in je levensstijl en patronen!