Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

FITCOACH VOOR BRUIDEN

Als bruid kun jij wel een fitcoach gebruiken

Liefdevol staar je in de prachtige ogen van jouw partner. Dit is het moment! Dit is het moment waar jullie zo naar uitgekeken hebben, zo lang naartoe geleefd hebben. Dit is het moment waarop je “Ja’’ gaat zeggen tegen jouw partner, de liefde van je leven om samen verder door het leven te gaan als Mr. & Mrs. ‘

Je ligt te dromen op bed over dit fantastische moment wat komen gaat en je hebt er enorm veel zin in.. maar man man man wat moet je nog veel regelen! En in je droom zie je er echt waanzinnig uit, op je allermooist in een prachtige jurk. Je voelt je heerlijk, empowered, gelukkig en On top of the world! 

Maar zoals je nu op bed ligt in je pyjama voel je je verre van lekker in je vel. Je hebt stress… veel stress. Je grijpt daardoor steeds vaker naar een handje chips of die lekkere reep Tony’s waardoor je meer pukkeltjes en minder energie krijgt. Het to do lijstje voor de bruiloft lijkt maar niet korter te worden, sterker nog, het wordt langer want je wilt er top uitzien op die dag! En je bent laatst begonnen met gezonder te eten maar het lukt je niet om het vol te houden. Sporten schiet er ook steeds bij in en tijd om lekkere en gezonde recepten te vinden heb je al helemaal niet. Op deze manier wordt je droom niet echt zoals je zou willen..

Je fitcoach zegt; het is tijd voor actie

Wat nu?! Oke, actieplan! je vraagt je partner en je ceremoniemeester(s) om een paar to do’s op te pakken, een andere vriendin komt ook een avondje helpen onder het genot van een wijntje (of lekkere verse muntthee) en! Je schakelt de fitcoach voor bruiden in. Want wij hebben al het werk al voor je gedaan; gezonde en lekkere recepten uitgezocht en ook nog zo in elkaar gezet dat het niet veel tijd hoeft te kosten. De boodschappenlijst download je gewoon digitaal op je mobiel en zo zijn die wekelijkse boodschappen zo gepiept. 

En heb je even een weekje geen zin in vlees, wil je glutenvrij eten of juist alleen maar Hollandse pot? Ook dat kan! en die knappe verloofde van jou eet gewoon lekker mee, want ook dat kan dus je hoeft niet apart te koken. 

In de app staat ook al klaar welke lekkere snacks je mag eten ( hello mugcake!) en je workouts staan gepland met uitleg en voorbeelden.. Op de dagen dat je geen tijd hebt om te sporten maak je gewoon een fijne wandeling tijdens je lunchpauze, zo heb je ook meteen wat meer daglicht te pakken, goed voor de aanmaak van vitamine D, en een me-time momentje. Doordat je ook een heel fijn werkboekje ontvangen hebt van FitBride word je heel bewust van wat er elke week goed gaat, wat beter zou kunnen en wat je moeilijk vond. Zo leer je jezelf nog beter kennen en weet je hoe je volgende week kleine stapjes kunt zetten zodat ook die dingen lekkerder lopen! 

Minder cravings en meer gezonde keuzes

En als je toch ff een minder moment hebt, doordat je lichaam gewend is aan bepaalde patronen of het is weer die tijd van de maand, dan zet je dat gewoon in de app, want onze coaches zijn er voor je! 

Doordat je lekker aan het sporten bent krijg je minder last van stress cravings, ben je makkelijker geneigd om gezonde keuzes te maken en kom je in een positieve cirkel terecht wat nog meer positiviteit en happy vibes gaat brengen. En dat is waar je wilt zijn. Blij en gelukkig zijn in aanloop naar je bruiloft.  

Zo wordt het hele proces naar de bruiloft toe juist leuk! Want ook dit traject hoort erbij, je wilt later terugkijken op een hele fijne verloving. 

Ben je enthousiast geworden? Ik hoop het wel! Want als fitcoach voor bruiden help ik je graag richting de mooiste dag van je leven.