Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

FITBRIDE

IK WIL

AAN DE SLAG

Kan jij wel wat hulp gebruiken in de periode richting je bruiloft? Wat minder stressen en balen dat je nog niet op je streefgewicht zit, en vol vertrouwen weten dat je de bruiloft krijgt die je voor ogen hebt? Gezond afvallen en perfect in je jurk passen? Lees hier dan hoe ik jou verder kan helpen.

WAAR MOET JE NOU BEGINNEN MET GEZOND AFVALLEN

Het is de laatste pasbeurt van je trouwjurk. Je kijkt in de spiegel en je bent zo enorm blij met jezelf. Je kan bijna niet meer wáchten tot je partner je zo ziet en je eindelijk ‘Ja’ kan zeggen.

Zie je het al voor je? Maar in de realiteit…

Heb je voor jezelf besloten dat je komende maandag echt gaat starten met dat nieuwe dieet. Om deze vervolgens weer drie weken vol te houden waarna je één keer iets ‘ongezonds’ eet en direct het gevoel hebt dat het nu toch al verloren zaak is.. Of weet je überhaupt niet waar je moet beginnen met gezondere voeding en meer bewegen?

“Get married they said, it will be fun they said” – terwijl je weer een stuk chocola in je mond propt omdat je als een gek de uitnodigingen moet uitkiezen want die hadden eigenlijk vorige week al de deur uit gemoeten en oja, shit, je wilde er goed uit zien op de big day.

gezond afvallen bruid
gezond afvallen bruid
gezond afvallen bruid

HO STOP! HET KAN OOK ANDERS...

Er geweldig uitzien én je geweldig voelen op jullie trouwdag! Vol zelfvertrouwen stralen in je prachtige jurk zodat je volledig kunt genieten van de mooiste dag van je leven. Je wilt terugkijken op de foto’s en de meest ontspannen en stralende versie van jezelf zien.

In deze spannende periode geeft het FitBride PowerPlan rust in je hoofd én heel veel energie, en ga je gezond afvallen! Ik vertel je precies wat en hoeveel je mag eten. (Geen zorgen: af en toe snacken is verplicht) En hoe je op een simpele en leuke manier genoeg kunt bewegen. Ook werken we aan je mindset en besteden we veel aandacht aan selfcare. Twee belangrijke pijlers van een healthy lifestyle die in de aanloop naar je bruiloft belangrijker zijn dan ooit!

MAAR.. HOE DAN? WAAR HAAL IK DE TIJD VANDAAN OM GEZOND TE KUNNEN AFVALLEN?

‘Dit is mijn dag en ik voel me on top of the world!’ Zo wil ik dat jij je voelt als de grote dag is aangebroken. Zelfverzekerd, fit, energiek en stralend! Dat gaan wij samen in 3 maanden tijd bereiken. We gaan ervoor zorgen dat je ontspant, leuke dingen doet voor jezelf, gezond eet en lekker veel beweegt. Van tevoren bespreken we wat jouw doelen zijn en hoeveel tijd je hiervoor hebt. Ik pas het plan voor gezond afvallen volledig op jou aan, zodat je gemotiveerd blijft. En ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur! Om de week bespreken we in een videocall hoe het gaat, hoe je je voelt en wat je nodig hebt.

‘BE YOUR MOST BEAUTIFUL SELF AT THE MOST BEAUTIFUL DAY OF YOUR LIFE‘

Je bent zo streng voor jezelf, je moet minimaal 5x per week sporten. Alle wijntjes en stukjes chocolade laat je liggen en nog heb je niet genoeg resultaat. Je bent het zat om het negatieve stemmetje in je hoofd te horen dat zegt dat je nog meer moet afvallen om te stralen op je bruiloft. Het geeft je stress, een rot gevoel over jezelf en je wordt er moedeloos van. Je vraagt jezelf regelmatig af wat je nou wel en niet kan eten en of je wel voldoende vitamines binnen krijgt. Al die gedachtes, je krijgt er hoofdpijn van. Zo zou het voorbereiden op je huwelijk toch niet moeten voelen?

Relax! Ik herken die negatieve gedachtes en voel met je mee. Maar luister, het kan echt anders met het FitBride Powerplan:

We starten met je doelen & motivatie want het draait om jou! Dit bespreken we in een gesprek en we maken een persoonlijk plan voor je. Door dit plan weet jij precies wat je moet doen, dus geen onnodige tijd meer kwijt aan vreemde diëten. met het powerplan werken we efficiënt en doelgericht. Ben je vega? Geen probleem! Of houd je juist enorm van Hollandse pot. Prima, we houden overal rekening mee. En de boodschappenlijsten zorgen ervoor dat de trip naar  de supermarkt een makkelijk klusje wordt.

Geen crashdieet, frustraties over wat wel en niet mag, keihard zwoegen in de sportschool en moodswings omdat de resultaten uitblijven én je niet kan genieten van lekker eten. Heerlijk eten, op een leuke manier fit worden en met gezonde spanning naar de bruiloft toewerken.

gezond afvallen bruid
gezond afvallen

OP JULLIE TROUWDAG HEB JE DIT VOOR ELKAAR

  1. Je staat fit & stralend voor het altaar
  2. Je voelt je heerlijk in je vel omdat je superveel energie hebt
  3. je hebt een sterke mindset ontwikkelt en weet nu precies wat gezonde voeding is, wat bewegen doet voor jouw lichaam en hoe belangrijk ontspannen en gezond afvallen is.

 

OKÉ, DUS DIT HOUDT HET EXACT IN:

De instapprijs voor dit pakket is nu 327 euro excl btw.

gezond afvallen

Je weet elke dag wat en hoeveel je mag eten

Je voelt je steeds fitter & energieker

Je kan 0,5 tot 1kg per week gezond afvallen

TESTIMONIAL

Lieve Lorna,

Ontzettend bedankt dat je me de weken voor mijn huwelijk zo hebt geholpen met mezelf fitter te voelen! Je hebt me echt heel erg geholpen met mijn doelen te behalen! Ik wilde niet perse afvallen of iets voor de bruiloft maar wilde me vooral fitter voelen en wat strakker worden en eigenlijk ook gewoon beter en gezonder eten.. samen met jou en jouw schema’s is dit helemaal goed gegaan en voelde ik me op de dag zelf echt super fijn! Zonder jouw hulp was dit zeker niet gelukt!
Ik gebruik je schema’s nu af en toe nog voor inspiratie met betrekking tot het eten! Buiten dit allemaal ben je ook gewoon een heel fijn en lief persoon! Complimenten voor jou en nogmaals heel erg bedankt!! 

gezond afvallen

GRATIS VOEDINGSDAGBOEK

Ben jij het niet lekker in je vel zitten helemaal zat? Wil de fitbride in jou naar buiten? Schrijf je dan in voor dit gratis voedingsdagboek, zodat je vanaf nu precies weet wat, hoeveel en wanneer je eet en drinkt. Meer inzicht in je levensstijl en patronen en op naar gezond afvallen!