• Gezellige danslessen
  • Topdocenten
  • Altijd een persoonlijke openingsdans

Werkwijze


1. VOORBEREIDING

Voor je start met de lessen voor de openingsdans is het handig om alvast samen te bedenken welke muziek jullie willen en welke 'moves' jullie niet leuk vinden. Bekijk bijvoorbeeld filmpjes op Youtube en luister muziek. Komen jullie er niet uit? Geen probleem, een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking vraag je hier aan. Tijdens dit gesprek geven we jullie advies over de muziek en helpen we jullie het aantal benodigde lessen te bepalen.

 

2. AANMELDEN

Weten jullie wat jullie willen? Dan gaan we ervoor!  Vul hieronder het intakeformulier in,  kies een pakket in onze shop, reken deze af en klaar. Jullie aanmelding is compleet. Toch nog niet helemaal zeker? Neem dan een proefles, zo kunnen jullie kennismaken met het dansen en de docent.

 

Intakeformulier OOM 2019 2020

 

3. DANSLESSEN

Nadat jullie de bovenstaande stappen hebben doorlopen nemen wij contact met jullie op voor het inplannen van de danslessen. Wij geven dansles op locaties in: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft,  Breda, Den Bosch, Eindhoven , Geleen, Maastricht en Nijmegen.  In Arnhem op afspraak. 

 

4. AAN DE SLAG

De docent van Openingsdans op Maat bedenkt voor jullie een persoonlijke choreografie die past bij de gekozen muziek, danservaring en wensen. So let's dance! Voor je het weet dans je de sterren van de hemel op jullie feestavond.