Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

CONTACT

E-MAIL

STUREN

Ik maak graag een onvergetelijke ervaring van jullie reis richting de bruiloft of van jou proces als fitbride. Heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in of lees mijn veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

openingsdans op maat

IK KIJK ER NAAR UIT JE TE SPREKEN

Op werkdagen ben ik tussen 09.00 – 17.00 uur bereikbaar via onderstaande gegevens en via de contactformulieren. Ik beantwoord je mail binnen twee werkdagen. Ontvang je geen e-mail van mij terug? Het kan dan zijn dat ik je e-mail wegens storingen helaas niet heb ontvangen. Bel me dan even via onderstaand telefoonnummer. 

OPENINGSDANS

FITBRIDE

SAMENWERKEN?

Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen met leuke, ambitieuze en gepassioneerde ondernemers. Schrijf je in via onderstaande knop en word affiliate partner.

Heb jij een andere manier waarop je wilt samenwerken? Stuur me dan een mailtje of een bericht via het contactformulier. Let’s create magic together!

openingsdans op maat

FAQ

Hieronder vind je veelgestelde vragen voor Openingsdans op maat. Heb jij een vraag rondom Fitbride? Stuur me dan een mailtje via het formulier hierboven.

Een dansles duurt 1 uur, anderhalf uur of 2 uur.

Jazeker! Houd er rekening mee dat ik geen garantie kan geven dat er plek is.

Ook dat is geen probleem wanneer er ruimte is.

Ja zeker, dat kan in overleg met de docent.

Dit is afhankelijk van je danservaring en wensen. Ik heb ter indicatie voor de hoeveelheid danslessen pakketten samengesteld. Neem een kijkje op deze pagina bij de pakketten onderaan.

Het hebben van danservaring is geen vereiste, een gezonde dosis enthousiasme is wel belangrijk.

Ik raad je aan om comfortabele kleding aan te trekken waarin je je prettig voelt. Dit kan bijvoorbeeld ook een lange rok of jurk zijn voor de dames en een jasje voor de heren om alvast te wennen aan de trouwkleding. Dit doen de meeste bruidsparen echter pas tijdens de laatste of één na laatste les.

Je kunt zelf je favoriete muziek uitkiezen. In overleg bekijken we of deze muziek geschikt is en geef ik advies. Ik heb inmiddels een uitgebreide bibliotheek met allerlei muziekmixen waaruit je kunt kiezen. Tevens bied ik de mogelijkheid een muziekmix te laten maken voor de openingsdans. Tijdens de lessen zorg ik ervoor dat je danst op het door jullie  gekozen dansnummer.

Je kunt de afspraak afzeggen of verplaatsen, dit dien je echter minimaal 24 uur van tevoren te doen. Hiermee voorkom je dat ik genoodzaakt ben om de dansles in rekening te brengen. Als een dansles minder dan 24 uur voor aanvang van de les wordt afgezegd ben ik genoodzaakt een factuur te sturen.

Ja, absoluut.  Vestigingsadres ‘s-Hertogenbosch, Kvk nr: 53310756

De prijzen zie je via onderstaande knop. Lessen die niet binnen 24 uur worden afgezegd, moet ik helaas in rekening brengen.

fitbride
Openingsdans op maat
Openingsdans op maat
fitbride