• Gezellige danslessen
  • Topdocenten
  • Altijd een persoonlijke openingsdans

Een openingsdans spannend?

Gepubliceerd op 17 december 2019 om 14:57

100+ filmpjes kijken op Youtube? Avond na avond oefenen in de woonkamer ? Al weken gespannen voor de openingsdans?

Dat is echt niet nodig! Openingsdans op Maat geeft je hier de beste tips om jullie openingsdans tot een succes te maken! Op een toffe manier… 

Moderne openingsdans

Preparation is the key! Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor je openingsdans. Je wilt toch graag genieten van dat moment op de dansvloer met je man / vrouw in je armen? Je wilt dat het een feest wordt om nog lang over na te praten?! 

 

Hierbij delen wij een de beste tips om dit voor elkaar te krijgen:

 

  1. Begin op tijd – of je nu veel danservaring hebt of helemaal niets. Op tijd beginnen is erg belangrijk, denk “een aantal maanden “ voor de grote dag. Hoe ? Lees tip 2:
  2. Muziek – de Openingsdans staat of valt met jullie muziek. Het allerbelangrijkste  is dan ook om muziek te kiezen die bij jullie  beiden past. Denk aan het liedje wat iets bijzonders betekent voor jullie relatie  of dat ene vette nummer waar je al jaren naar luistert, een nieuw partynummer wat net in de top 40 staat. De zomerhit of dat prachtige romantische liedje met die  bijzondere tekst.
  3. Je kunt ook beginnen bij de dans ( dansstijl ) die je wilt doen en hier later de juiste muziek bij zoeken. Heb je op internet een gaaf filmpje gezien van een Salsa, een Engelse wals of een Openingsdans mix? Zoek hier dan de liedjes bij die je echt tof vindt, ook na 20 x oefenen.
  4. Hebben jullie een speciaal thema op de bruiloft, trouw je op het strand, in het buitenland of zijn jullie beiden helemaal gek van Nederlandstalige muziek? Verwerk deze thema’s in je dans, bij Openingsdans op Maat is originaliteit enorm belangrijk, elke bruiloft en elk bruidspaar is uniek. Maak hier gebruik van! Wij denken met jullie  mee!
  5. Denk eraan dat dansen met een trouwjurk lastig kan zijn, neem dit ook mee in je beslissing over welke dansstijl je doet. Bespreek dit ook met je dansdocent, wij hebben hier immers veel ervaring in en kunnen je helpen om de beste beslissing voor jou te nemen! We passen de danspassen aan op jouw trouwjurk of je kiest ervoor om een ander mooi jurkje aan te trekken voor de dans, kun je meteen je prachtige trouwschoenen showen! Enne.. die gave lift is dan ook een stuk makkelijker uit te voeren!

Reactie plaatsen

Reacties

Evita
2 jaar geleden

Hee peningsdansopmaat
Ik had een vraag over jullie tarieven
Zou u mijn een offerte kunnen sturen

Groetjes evita