Openingsdans op maat en fitbride

OPENINGSDANS OP MAAT & FITBRIDE

WERKWIJZE

IK WIL METEEN

STARTEN

Hieronder vertel ik je over onze werkwijze bij Openingsdans op maat. Ben jij vooral geïnteresseerd in de werkwijze bij Fitbride? Scroll dan naar beneden.

DE START VAN EEN MOOIE SAMENWERKING

1

VOORBEREIDING

Voor je start met de lessen voor de openingsdans is het handig om alvast samen te bedenken welke muziek jullie willen en welke ‘moves’ jullie niet leuk vinden. Bekijk bijvoorbeeld filmpjes op Youtube en luister muziek. Maak een lijstje van wat jullie wél en vooral ook niet leuk vinden. Komen jullie er niet uit? Geen probleem; lees onze tips voor het maken van keuzes of mail voor advies.

2

AANMELDEN

Hebben jullie helder wat voor soort openingsdans jullie willen dansen op de trouwdag? Dan gaan we ervoor! Kies een pakket in de shop, reken deze af en klaar. Daarna kunnen jullie het intakeformulier invullen en is de compleet. Toch nog niet helemaal zeker? Stuur ons een mail of geef het aan op het intakeformulier, samen komen we er uit!

3

DANSLESSEN

Nadat jullie de bovenstaande stappen hebben doorlopen neem ik contact op voor het inplannen van de danslessen. Wij geven dansles op locaties in: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft,  Breda, Den Bosch, Geleen, Maastricht en Grave. En natuurlijk ook online!

4

AAN DE SLAG

We bedenken voor jullie een persoonlijke choreografie die past bij de gekozen muziek, danservaring en wensen. So let’s dance! Voor je het weet dans je de sterren van de hemel op jullie feestavond.

”Look & feel amazing on your wedding day”

WERKWIJZE FITBRIDE

1

AANMELDEN

Meld je aan via contactformulier, dan neem ik contact met je op en samen plannen we jouw Kick-off gesprek.

2

KICK OFF

Het Kick-off gesprek, we bespreken jouw doelen & motivatie en stellen samen een persoonlijk plan op

3

DANSLESSEN

Na betaling ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor de app en we gaan van start. Je ontvangt van mij ook een fijn werkboekje met mooie opdrachten om bewustwording te creëren en te zorgen dat je relaxed naar de bruiloft toe kan leven.

4

AAN DE SLAG

Let’s go! We gaan ervoor zorgen dat jij jouw doelen behaalt en stralend & fit op jullie trouwdag verschijnt. 

FITBRIDE APP

Je krijgt van mij een handige app, waarin voor elke dag gezonde én lekkere recepten staan + een boodschappenlijstje. Scheelt jou weer tijd. No worries: je hoeft geen uren in de keuken te staan en eten blijft genieten. Wat denk je van een heerlijke chocolade mugcake als ontbijt? Of iets anders fingerlicking good?

In de app staan ook video’s van workouts die je thuis of in de sportschool kunt doen. Van wandelen en hardlopen tot krachttraining en yoga: we vinden altijd een manier van bewegen die jij leuk vindt en dus ook volhoudt! Is alleen sporten niets voor jou? Dan zoeken we een sportbuddy of een groep met wie jij samen aan de slag kunt.

Naast gezond eten en bewegen gaan we ook heel veel aandacht besteden aan me-time. Tijd voor jou waarin je doet waar je van oplaadt. Weet jij waar je energie van krijgt en plan je dat ook echt in? Je krijgt van mij een werkboek dat helemaal draait om dit thema. We doen o.a. mindfulnessoefeningen, meditaties en kijken naar jouw slaapritueel. Zodat je na 3 maanden zowel fysiek als mentaal sterk en opgeladen bent, klaar voor een prachtige trouwdag!