Tips openingsdans

4 Tips voor een spetterende Openingsdans

1. De muziek

Heel belangrijk of wellicht het allerbelangrijkste van de openingsdans is jullie muziek. Hebben jullie een speciaal nummer waar jullie graag op willen dansen? Dan zullen wij met deze muziek aan de slag gaan.

Hebben jullie nog geen idee welke muziek geschikt is of welke muziek jullie leuk vinden? Hier vinden jullie een lijst met muzieknummers die zeker geschikt zijn voor een openingsdans. Jullie kunnen ons ook ten alle tijde om advies vragen.

2. Jullie moment

Een openingsdans moet vooral leuk zijn en hét moment voor jullie twee. Voordat jullie beginnen met een openingsdans is het verstandig om te bekijken wat jullie precies willen. Een romantische dans? Of toch een spetterend verrassings-optreden?

Hebben jullie wellicht zelf al veel ideeën over hoe jullie openingsdans eruit hoort te zien? Laat ons dit dan vooral weten. Aan de hand hiervan maken wij een mooie choreografie voor jullie.

Schroom niet en laat ons precies weten wat jullie willen. Een verrassingselement? Daar zorgen wij voor! Een romantische openingsdans, een mixdans of een hele gekke openingsdans? Alles kan!

Een openingsdans is jullie moment. Het hoort precies te zijn zoals jullie het willen.

3. Geen danservaring!?

Dat is helemaal geen probleem. Onze dansdocenten hebben jarenlang ervaring waardoor zij voor iedereen een choreografie op maat kunnen maken. En er zijn genoeg dansen makkelijk aan te leren.

 4. Oefen op de trouwschoenen

Het is verstandig om de laatste paar lessen de schoenen mee te nemen die jullie dragen op de bruiloft. Soms kan de zool glad zijn, dus om te zorgen dat jullie niet voor verrassingen komen te staan raden wij jullie aan op de schoenen te oefenen.