Openingsdans

Een mooie en originele openingsdans om het feest te openen!

Zijn jullie al aan het zweten voor de openingsdans? Hoeft niet! Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past! Hiermee zetten jullie de toon van de feestavond.

De voordelen van openingsdans op maat

  • 60 minuten gerichte privé dansles 
  • originele choreografie, speciaal voor jullie gemaakt
  • wij kunnen jullie muziek mixen
  • een video opname van de danspassen, om thuis te oefenen of als aandenken
  • 7 dagen per week flexibele lestijden/dagen, in overleg met jullie ingepland

Hoe werkt het?

♥ Meld je aan via mail of telefoon Klik hier voor het contactformulier 

♥ Vul het intakeformulier in ( hierna is de aanmelding compleet)

♥ Geef aan wat jullie trouwdatum en woonplaats is

♥ Bedenk van te voren op welke muziek jullie willen dansen ( uiteraard helpen wij graag)

 Wil je eerst een intake of direct starten? We plannen de les en..

♥ There we go!

Het volledig invullen van het intakeformulier is erg belangrijk. Zo kunnen wij inschatten welke dansstijl bij jullie danservaring en ideeën past. Ook krijgen we meer inzicht in jullie wensen & mogelijkheden. Op deze manier kunnen wij jullie de beste service geven!

Aan de hand van het formulier kunnen wij aangeven hoeveel danslessen er nodig zijn. Het uiteindelijke aantal wordt in overleg met jullie bepaald. Neem alvast een kijkje op de pagina Tarieven voor een indicatie van het aantal danslessen.

Wij bedenken een originele choreografie, waarbij wij rekening houden met jullie danservaring, wensen en mogelijkheden. Heb je geen danservaring of kun je niet dansen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je er goed uitziet op de dansvloer.

Naast de choreografie besteden wij tijdens de  danslessen aandacht aan alle aspecten die de openingsdans tot een succes maken. Juist omdat jullie persoonlijke aandacht krijgen tijdens de lessen gaat het aanleren van de choreografie sneller en kunnen wij garanderen dat jullie openingsdans een succes wordt! Plus: Jullie krijgen les van een ervaren en gekwalificeerde dansdocent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden!
Een mixdans met meerdere nummers? Een romantische openingsdans of juist verrassend en grappig? Hiphop of een openingsdans gebaseerd op een film zoals Dirty Dancing? Een feestje bouwen of liever een klassieke dans zoals een quickstep of cha cha cha? Geen probleem!

Nog geen muziekkeuze gemaakt of twijfels over de muziek? Wij helpen!

Danservaring is niet vereist, want iedereen kan leren dansen!

De bruiloft op korte termijn?

Willen jullie graag een openingsdans, maar is de bruiloft al op korte termijn? Geen probleem! Zie pakket Brons! Leer in één avond een openingsdans . Doordat wij de choreografie filmen kunnen jullie daarna thuis oefenen. (vraag naar de opties) 

Voor vragen of informatie op maat kunnen jullie contact met ons opnemen.