Bruidspaar in The Spotlight

Dit keer ‘IN THE SPOTLIGHT’        Michiel en Samanta ….en hun romantische rumba op ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij

Frank Verlouw

Het aanzoek

Op vakantie in Turkije zocht Michiel een geschikt moment, terwijl hij al dagen de trouwring in zijn zak bij zich droeg. Na wat cocktails vroeg hij Samanta om even gezellig op het strand te gaan zitten. Samanta had wat aarzeling omdat ze op hoge hakken liep.

Met de spreekwoordelijke ‘hakken in het zand’ begon Michiel aan zijn aanzoek. Volmondig antwoordde Samanta…JA! En op 29 mei 2015 was het zover. Getrouwd op Kasteel Heeswijk in het bosrijke Brabant.

Onze bruiloft

Het was een dag om nooit te vergeten. ’s Morgens voorbereiden en vol spanning wachten tot we elkaar eindelijk mochten zien in die geweldige kleren. Na enkele foto’s te hebben gemaakt op een voor ons betekenisvolle locatie zijn we naar de school gegaan waar Samanta werkt. Haar leerlingen hadden een enorm mooie en intense ceremonie georganiseerd. Na de toost, de taart en een rondleiding door Kasteel Heeswijk was het tijd voor ons heerlijke 3-gangendiner.

Na het diner voelde wij de spanning voor de OPENINGSDANS stijgen. Maar, tijdens het dansen merkten wij hier niets van! Het leek zelfs alsof wij maar met zijn 2en in de zaal waren. Wat hebben wij genoten van onze openingsdans! Nu konden we verder genieten van onze feestavond.

Onze fantastische avond sloten we af door letterlijk in ‘het huwelijksbootje’ te stappen……Terwijl de mist laag over het water hing roeide Michiel naar Samanta die hem bij de uitgang van het Kasteel stond op te wachten. Samen werden wij door onze gasten, onder een sterreregen, uitgezwaaid.

Frank Verlouw